Kundcase

FAMILJEN SANDWALL

Familjen Sandwall är en skönhetssalong som riktar sig lika mycket till män som till kvinnor och har ett brett utbud av tjänster såsom frisörer, barberare, nagel-, frans- och brynvård. Dessutom jobbar man med peruker och Liza är utbildad peruktekniker. Liza Hermansson driver salongen sedan 2012 tillsammans med Janne Larsson, Familjen Sandwall mitt i Borås på Sandwalls plats.

Sedan starten 2012 har företaget ständigt vuxit både omsättningsmässigt och på personalsidan. Idag består Familjen Sandwall av totalt 16 personer, 8 är anställda inom Familjen Sandwall och övriga 8 hyr stolar av företaget. En del som är lite unikt är att företaget och då framförallt Liza jobbar mycket med utbildning och samarbetar med Almåsskolan i Borås. Ca 3 dagar/vecka ägnar Liza sin tid och kompetens till att lära upp och inspirerar nya talanger.Detta är något jag brinner för, jag lär mig och inspireras lika mycket av dom som dom av oss, säger Liza.

Liza kom i kontakt med Ertan genom BNI för drygt 11 år sedan, då jobbade hon på en annan salong i Borås som på Lizas rekommendation då valde Ertan. När det sedan var dax att starta Familjen Sandwall var det en självklarhet att välja Ertan för redovisning- och bokföringsuppdraget. Idag sköter Liza själv det löpande bokföringen och då genom Fortnox. En gång i månaden lämnar jag in våra papper som Ertan sedan tar över och gör ”sina” bitar. Ertan tar bl a ansvar för moms, skatt, löner och bokslut. Dom är också alltid ett uppskattat bollplank när det behövs. Vid något tillfälle har Ertan även bistått vid indrivning av en obetalda fakturor. Ertan är också snabba på att återkoppla om det är några regeländringar eller annat jag behöver veta så jag känner med helt trygg i händerna på dom, säger avslutar Liza.

Framtiden för Familjen Sandwall ser ljus ut och just nu väntar man på att få ta över ytterligare en lägenhet i huset på Sandwalls plats och på så vis kunna expandera. När detta är gjort kommer det utöver dagens utbud av tjänster även finnas hudterapeuter och hudläkare på plats.