Om oss

Välkommen till oss på Ertan - vår vision är att göra våra kunder till bättre företagare.

Ertan startades 2006 och har sedan dess vuxit till en väletablerad partner till små och medel- stora företag i och runt om Borås. Våra kunderna finns inom många olika branscher, t ex åkeribranschen, entreprenad, friskvård och tjänstesektorn och alla har en sak gemensamt, – behovet av en redovisningsbyrå med hög kompetens och engagerade medaretare.

Vi gillar dessutom när vi kan förenkla och digitalisera olika flöden. Vi jobbar mycket med Fortnox som är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Väldigt smidigt för alla!

Ni slipper anställa en egen ekonom och här finns tid och pengar att spara!

Ni kan fokusera på det ni är bra på och vi gör det vi är bra på, nämligen sköta er ekonomiska redovisning, stor som liten. Det vi förväntar oss av våra kunder är att de håller ordning på alla dokument som rör verksamheten och att vi får all den information som är behövlig till uppdraget. Enkelt och ekonomiskt!

Vill du veta mer och träffa oss, hör av dig så bokar vi ett möte. Ring eller maila .

En lösning
för alla behov

Bokföring, fakturering, reskontrahantering, momsredovisning, lönehantering, kvitton och resor, bokslut & årsredovisningar, deklarationer, bolagsbildning, ekonomisk rådgivning, betalningsservice. Ja, listan är lång och vi hjälper till med allt eller de delar ni har behöver hjälp med. När och var ni vill, enkelt och ekonomiskt!