Kundcase

Optimal Marketing AB

Madeleine Olsen driver sedan 2014 Optimal Marketing AB som erbjuder små och medelstora företag tjänster inom marknadsföring- och kommunikation. Det kan vara allt från några timmar/månad till att jobba under kundens ”egen flagg” som marknadschef.

Madeleine drev tidigare en reklambyrå med drygt 10 medatbetare (2002 - 2011) och det var också då hon kom i kontakt med Ertan. Ertan skötte allt kring ekonomin och lönehantering åt oss på Holviks och gjorde så i många år. Det var därför helt naturligt att fortsätta jobba ihop med Ertan när jag drog igång Optimal Marketing AB, säger Madeleine.

Det var också Ertan som introducerade Fortnox för oss redan på Holvikstiden. Jag sköter själv löpande fakturering, betalningar osv och gör det då genom Fornox, ett kanonbra verktyg som ger mig möjlighet att följa ekonomin på ett väldigt lätttillgängligt sätt. Ertan sköter sedan all bokföring, moms, skatter, bokslut mm och jag får ett mail med vad jag behöver göra i form av t ex skattebeatlningar osv - supersmidigt. Jag gillar att när man fokuserar 100% på det man är bäst på, jag kan marknadskommunikation och Ertan kan ekonomi och bokföring så detta upplägg är perfekt, avslutar Madeleine.